Om oss

Att vi alla är olika är någonting vi vill förmedla med den här sidan. Den ska fungera som en spegel av vårt samhälle. Konkret så innebär detta att alla skribenter som kommer att publicera material här är olika gällande ålder, kön, uppväxt, yrken, geografiska platser – var man bor – samt hur familjelivet ser ut.

Detta ska fungera som en generator för ren och skär dynamik. Som läsare kommer du att hålla med om vissa ämnen och nicka instämmande till vissa texter, detta medan du till andra säkerligen kommer att skaka på huvudet – både vad gäller ämnesval och innehåll. Vi vill skapa någonting som passar alla. Det finns sidor som skriver om enstaka ämnen och som gör detta väldigt bra. Vi vill vara annorlunda och försöka skapa en sida där våra alla olikheter blir en styrka.

Hur städar du ett badrum? Hur byter man tak på huset? Vem ska installera en laddbox till elbilen? Varför bör man som BRF överväga solenergi? Kan en pappa få ensam vårdnad om barnen i samband med en vårdnadstvist? Är det möjligt att välja en tandläkare i en annan stad? Varför är det viktigt med valpkurser? Vilka verktyg ska finnas i ett garage och hur ska man gå tillväga i samband med att man renoverar exempelvis ett kök, en hall eller står inför att bygga ett Attefallshus? Vi ska blanda leken rejält och ovan ser ni ett axplock på frågor som säkerligen kommer att avhandlas längs vår resa framåt.

Vi vill ge dig ny kunskap, nya idéer, föda ny inspiration och visa att världen är full av olika tankar, åsikter och infallsvinklar. Det är det som gör den så underbar. Välkommen!